tiistai 3. toukokuuta 2011

Boxerit päivässä pitää mielen virkeenä. ;)

Käytiin Paulin kanssa tottistelemassa Sonjan ja boxeri-leidien Pandan ja Minnin kanssa.
Ei tarvinnu kauas ajella, kun sovittiin tärskyt viereiselle kentälle.
Paulilla oli siis kotikenttäetu. ;)
Sonja treenasi ensin wanhus-Pandan ja sen jälkeen otin Paulin kentälle.

Vähän oli sormet kohmeessa, kun oli kylmä ja tuulinen päivä. En viittiny ihan kauheesti Paulia "rääkätä", kun se oli järkänny eilen mulle ripuliyllätyksen, kun olin duunissa. Tyttönen oli kuitenkin jo selvästi pirtee aamulla, ni uskalsin ottaa sen treeneihin.
Seuraamisella taas lähettiin. Otettiin suoraa pätkää ja käännöstä vasempaan. Sonjalta saatiin hyviä vinkkejä siihen, että annan käskyn hieman ennakkoon, niin tyttönen tajuaa, et "jotain on tulossa". Saatiin myöskin seuraamista tiiviimmäks, kun tehtiin käännöksiä.
Tytöllä oli tänään seuraamisessa kontakti hieman hukassa. Liekö johtua juoksuista, jotka vetelee ihan viimeisiään. Sitä saatiin onneks korjattua, mut täytyy kiinnittää siihen jatkossakin enemmän huomiota.

Luoksepäästävyyttä harjoteltiin nyt kesken treenien, niinku viime kerralla Lindan kanssa mietittiin.
Otin tytön perusasentoon ja Sonja käveli vierestä. Alkuun typy nosti persettään ylös ja pälyili Sonjan suuntaan. Sit kun pysyi aloillaan, Sonja tuli lähelle ja työnsi nakkia Paulin suuhun. Tyttöhän tykkäs. ;)
Hiljalleen Paulikin tajus jujun ja pysyi aloillaan saaden nakkeja Sonjalta ja tietysti palkkaa ja kehuja multakin. Selvästi tuo pimu tarvii tälläsen "hitaan lähestymisen". Mutta niin se vaan päästi Sonjan rapsuttelemaan poskeaan reagoimatta siihen mitenkään. :) Sonja ei missään vaiheessa puhunut mitään eikä kattonut Pauliin.
Paulin ongelmahan ei ole se ettäkö olis vaaraksi lähestyjälle. Päinvastoin, se menee syliin asti jos ei pidä hihnasta kiinni. :D

Hyppyä treenattiin tänään niin että palkkasin ihan suoraan hypyn jälkeen. Muutama meni käsiavulla ja muutama ilman. Tyttö tykkää loikkia ja on innokas.

Laitoin Feon autoon siksi aikaa, kun Sonja treenas Minnin. Mietin et kuinkahan käy.. viimeks tyttö hyyty autossa odottelun jälkeen, mutta ei tällä kertaa.
Sonja rohkaisi kokeilemaan saksalaista täyskäännöstä. Voi elämä. Mun putkiaivot vaan ei hiffaa sitä. :D Ruman kanssa siinä onnistuttiin aikanaan rallytokokisoissa, mut sitäkin hiottiin MUN päähän vaikka kuin kauan :D Lopulta saatiin se sujumaan pallon kanssa. Otettiin myös sitä "tuttua ja turvallista" täyskäännöstä ja tällä kertaa namin kanssa, ni ei menny mun osalta sähläämisex.

Eläinkokeita suosivana päätin koittaa liikkeestä maahanmenoa ihan käsiapua. Ja SILTI mä menin antamaan sen käsiavun. :D No, toisella ja kolmannella kerralla tajusin pitää itteni kurissa ja typyhän meni maihin hienosti. Ei otettu enempää toistoja, kun kaks meni ihan putkeen.
Siirryttiin luoksetuloon. Ensin tyttö livisti kahdesti ja sain käydä palauttamassa. Mietin et kuinkahan monta toistoa joudutaan vetämään, et saadaan onnistumaan. Ei meinaa likka malttaa nyt yhtään. :/
Vaan eipä tarvittu, ku kax seuraavaa ja ne oli kumpikin todella suoria, tiiviitä ja vauhdikkaita. Siihen oli hyvä lopettaa ja vetästä loppuleikit kehiin. Pauli sai taistella vielä Sonjankin kanssa. :)
Mietin, et olisin ottanu paikallamakuutakin, mut kun tyttö on nyt livistellyt ja luoksetulot meni nappiin, jätin ne ens kertaan, niin jäi hyvät fiilikset treeneistä. :)

Niin joo.. ja silloin, kun Paulin otin toistamiseen kentälle, kokeiltiin vielä luoksepäästävyyttä. Meni niin hienosti kerrasta, että annettiin olla siinä. Hirveet kehut ja kunnon palkat päälle! Siitä se lähtee! :D
Joku käsky siihen pitäis saada yhdistettyä. Kokeilin "odota", mut tyttö meni siitä hämilleen. "Odota" on meillä käsky siihen, kun jätän koiruuden odottamaan ja poistun itse kauemmas. Sekoitti tässä ihan selvästi, kun mä en poistunutkaan mihinkään vaan toinen tulikin lähelle.
Ehdotuksia otetaan vastaan, mulla lyö tyhjää. :D

Kiitokset Sonjalle ja boxuille treeniseurasta.
Perjantaina tottista seuraavan kerran. Pitää käydä tekemässä töitäkin välillä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti