lauantai 30. huhtikuuta 2011

Tottista 29.4.11

seuraa


Näin se alkoi treenikausi sitten ihan "tosissaan". Paulin kanssa ollaan pari kertaa käyty iteksemme treenaamassa pikaseen, mutta nyt saatiin Lindan kanssa aikataulut natsaamaan ja päätettiin kattoa mihin ollaan viime syksynä jääty.
Pyysin Lindaa vetämään meille "alokasluokankokeenomaisen" treenin ja antamaan sitten palautetta ihan suoraan, niin nähdään mitä lähdetään hiomaan ensimmäisenä. Missä on eniten tekemistä jne..

Ihan alkuun pidettiin pieni palaveri ja kerrankin kirjattiin paperille, mitä kumpikin tekee, jotta voidaan treenien lopuksi tehdä yhteenveto.
Halusin ensin ottaa ihan vain kontaktia ja muutaman hypyn, kun este on ollut mukana viime syksyn alkupuolella viimeksi. Kontaktissa ei tietenkään ollut ongelmia ja hyppykin tuli helposti muutamalla käsiavulla.

Luoksepäästävyys on haasteellinen, kun Paulin kuuluu mielestään härvätä ja hörvätä. Ja, kun vielä ihQ-Linda kopeloi, niin eihän siinä voi olla paikallaan. :D En tiedä pitääkö sitten alkaa pyytämään ventovieraita ihan vaikka vaan lenkillä kopeloimaan vai tehdäänkö niin, että otetaan luoksepäästävyyttä vaikka treenien lopussa tai keskellä, kun pahin virtapiikki on laantunut. Likka, kun vetää HIEMAN kierroksilla aina kentälle päästessään. ;)

Voihan paikallamakuu.. Aaargh.. voisin keksiä miljoona tekosyytä juoksuista yms. Mut faktoina menee muutama; etäisyys oli tavallista pidempi, aika pidempi ja vieressä härväsi poikia fudispallon kanssa ja niillä oli joku ihme innostus käppäillä ihan liki pomputellen palloa samalla.
No, tässä täytyy ottaa nyt itteensä niskasta kiinni ja vaatia enemmän. Eihän siitä tuu mitään,ku en ite jaksa nököttää paikallani tarpeeks kauaa. ;D Sekunttikello siis messiin, kun treenailen itekseni.

Seuraamisesta saatiin Lindalta hyvää palautetta. Pauli oli innokas, pysy hienosti mukana, oli suora ja tiiviskin.
MUTTA.. mitä tapahtuu mun päässä, kun Linda hihkasee "täyskäännös". Pasmat meni aivan sekasin enkä enää tienny mitä mun kuuluis tehdä :D
Sama homma käännösten kanssa. Pitäs vissiin opetella kumpi on oikea ja kumpi vasen. :D
Huomas kyllä, et tauko oli tehny likalle hyvää. Tahdinvaihdot ja seuraamiset ilman hihnaakin meni kivasti. Liikkeestä pysähtymisessä typy istahtaa vähän vinoon, mut uskoisin sen korjautuvan pienellä muistutuksella.

liike seis

pallo-palkka on JEES!


Jättöliikkeitä ei olla otettu sitten viime syksyn. Eipäs.. nyt valehtelin! Viikolla kokeilin käsiavulla maahanmenoa. Mut seisomaan jääminen on jäänyt unholaan. Näissäkin siis suurta petraamista!
Hyppy meni hienosti jo ilman käsiapua ja Pauli loikkasi, kuin vanhatekijä.

Jostain syystä meijän "kokeesta" unohtui luoksetulo, mutta se korjattiin, kun otin Paulin toistamiseen kentälle Lindan treenattua Bea siinä välissä.
Se uudestaan ottaminen olikin sitten ISO VIRHE!
Paulilla oli vire laskenut, seuraamisessa jätätti ja sitä sai innostaa, että sain sen oikealle kohdalle. Luoksetulot meni kivasti ja päätin nyt, että otan sen jatkossa aina ensin eteen ja siitä vasta sivulle. On ollut kummallakin pasmat vähän sekaisin, kun ei olla osattu päättää otanko suoraan sivulle vai eteen. Nyt on selkeet suunnat, niin ehkä se siitä vahvistuu taas entiselleen.

luoksetulo


Kuitenkin jäi ihan posiitinen fiilis. Lindan palaute oli parempaa, ku osasin odottaa ja se motivoi tekemään vielä enemmän. Saatin vedettyä hyvä loppupalaveri ja pohdittua mikä meni vikaan missäkin vaiheessa.
Mun täytyy keskittyä enemmän siihen mitä MÄ teen, jottei Pauli hämäänny seuraamisessa. Myöskin täytyy opetella tulkitsemaan Paulin virettä paremmin. Vaikka mulla vire pysyikin tokiinkin treeneihin, Pauli ei olis jaksanut enää. Autossakin on jo lämmin näillä keleillä vaikka iltasella oltiinkin liikenteessä.

Tästä on hyvä jatkaa ja maanantaina pitäs treenikalenterin tupsahtaa postilaatikkoon, niin pääsen suunnittelemaan kunnolla. :)

perusasento

seuraa

juosten

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti