maanantai 11. lokakuuta 2010

Hyppyloikkaa..

Miia väsäs meille hienon esteen ja tänään oli aika testata se käytännössä.
Ruma jäi kotiin tällä kertaa, niin Lindan Bea sai majailla Ruman boxissa autossa sillä aikaa, kun Feo oli kentällä.
Viritin esteen 40cm korkeaksi ja Linda laittoi palkat kippoon esteen toiselle puolelle -tää oli se etupalkka muistaakseni. Mun koirat on varmaan jotain tottelevaisuusvalioita ennen ku mä opin oikeet termit! ;D

Otin Feon perusasentoon ja siitä Lindan ohjeiden mukaan kädellä ohjasin tytön esteelle ja annoin käskyn "hyppy". Taas olin oma positiivinen itseni ja ajattelin ettei se siitä mene muuta ku ryminällä läpi tai kiertämällä, mut kappas taas kerran. Niin loikkasi Peoli ja sai namit kiposta.
Otettiin jokunen toisto ja kun tyttö meni niin hienosti, laitoin esteeseen 10 senttiä lisää korkeutta. Eipä tuntunut haittaavan. :)Esteen jälkeen otettiin seuraamista ja käännöksiä. Ensin käännyttiin oikealle ja olin taas niin positiivisesti yllättynyt! Likka tulee hienosti ja innokkaasti. Vasemmallekin mentiin mukavasti ja Linda heitti tapansa mukaan haastetta peliin ja käski jättää palkat ja käsiohjailut pois. Niin se tuli Paulityttökoira niin upeasti, et oisin voinu laittaa lehteen ilmoituksen kadonneesta koirastani ja lisätietoihin, et joku voi tulla hakemaan omansa pois.. ;)Vielä yksi hieno luoksetulo ja likka pääsi takas autoon. Nää treenit pidettiin lyhkäsempinä, huomenna saadaan taas treenata pidempään tokon alokasluokan tunnilla.
Luoksetulo oli vauhdikas ja typy tuli tyylikkäästi vielä sivullekin! TAITAVA PAULI!! <3P.S. V*TTU MIKÄ KONTAKTI!!! ;D

1 kommentti: